Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι ο Γιοάν Καμπάιγ έως το καλοκαίρι του 2017. Ο Γάλλος διεθνής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Γαλλίας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τη Νιούκαστλ, ολοκληρώνοντας με αίσιο τρόπο τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων εβδομάδων. Το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ για τον 28χρονο μέσο που ανήκε στη Νιούκαστλ από το καλοκαίρι του 2011 και συμπλήρωσε 79 συμμετοχές και 7 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.