Τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Μάικλ Κάρικ. Ο 32χρονος Αγγλος διεθνής μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις των «μπέμπηδων» στα τέλη του επόμενου μήνα. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό για τους «16» του τσάμπιονς λιγκ στις 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης