Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές στις 25 Μαΐου προτείνει ο Δ.Κουτσούμπας
Τη διεξαγωγή του α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 25 Μαΐου, την ίδια μέρα με τις ευρωεκλογές προτείνει ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να ψηφίσουν. Προτείνει, επίσης, να διεξαχθεί ο β' γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου χρειαστεί, την αμέσως επόμενη πρώτη Κυριακή του Ιουνίου.
Τη διεξαγωγή του α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 25 Μαΐου, την ίδια μέρα με τις ευρωεκλογές προτείνει ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να ψηφίσουν.
Προτείνει, επίσης, να διεξαχθεί ο β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου χρειαστεί, την αμέσως επόμενη πρώτη Κυριακή του Ιουνίου.
Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε σε εκδήλωση της ΚΟ του κόμματος και του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ, στη Βουλή.