Στον αστράγαλο τραυματίστηκε ο Κάιλ Χάινς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και χάνει τον αγώνα με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, την ερχόμενη Παρασκευή (17/1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Αστάνα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ζημιά στους συνδέσμους του δεξιού αστραγάλου. Ο Ιταλός τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Έτορε Μεσίνα, δεν γνωρίζει το διάστημα για το οποίο θα πρέπει να στερηθεί τις υπηρεσίες του Χάινς. Το σίγουρο είναι πως ξεκίνησε ήδη θεραπευτική αγωγή και ανάλογα με την πρόοδο που θα παρουσιάσει θα αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Σημαντική στιγμή για τον Τούρκογλου και το τουρκικό μπάσκετ γενικότερα, καθώς ο παλαίμαχος φόργουορντ που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο NBA, θα εισαχθεί στο Hall of Fame της FIBA.
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα για την 31η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Γουλβς για την 32η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών ταξιδεύει στο Λιντς της Αυστρίας, με στόχο την προσεχή Κυριακή να γιορτάσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2026, που θα είναι και η πρώτη στην ιστορία.