Τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών του στην Α1 μπάσκετ των ανδρών έβαλε ο Πανελευσινιακός, επικρατώντας 72-60 του Άρη στο κλειστό της Ελευσίνας, σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική. Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Ράλεϊ-Ρος με 17 πόντους.
Τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών του στην Α1 μπάσκετ των ανδρών έβαλε ο Πανελευσινιακός, επικρατώντας 72-60 του Άρη στο κλειστό της Ελευσίνας, σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική. Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Ράλεϊ-Ρος με 17 πόντους.
Ύστερα από τα πρώτα «αναγνωριστικά» λεπτά, όπου η πρωτοπορία στο σκορ άλλαζε… χέρια, ο Πανελευσινιακός προηγήθηκε με έξι πόντους (14-8) στο 6΄, διαφορά την οποία κράτησε έως το τέλος του δεκαλέπτου (19-13).
Ο Αθηναίου μείωσε με γκολ-φάουλ σε 19-16 με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, ωστόσο οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με σερί 12-0 και έφτασαν το υπέρ τους προβάδισμα στο +15 (31-16 στο 16΄).
Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν, βελτίωσαν την άμυνά τους και με επιμέρους σκορ 6-15 «έκλεισαν» το πρώτο ημίχρονο στο -6 (37-31). Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πανελευσινιακός διατήρησε την πρωτοπορία στο σκορ, παρότι ο Άρης πλησίασε μέχρι και στους δύο πόντους (44-42) στο 24΄, ενώ με σερί 9-0 οι γηπεδούχοι απέκτησαν εκ νέου διψήψια διαφορά στο 27΄ (53-42).
Ο Τσακαλέρης μείωσε λίγο αργότερα σε 53-43, για να κλείσει ο Πανελευσινιακός την περίοδο στο +14 (57-43), χάρη σε καλάθια από Νίκου και Τζόουνς. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα σε διψήφιο νούμερο και έφτασαν χωρίς προβλήματα στη νίκη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους