Στην Αθήνα ο Επίτροπος Ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ
Την Αθήνα επισκέπτεται ο επίτροπος της ΕΕ Γκίντερ Έτινγκερ, αρμόδιος για τα θέματα Ενέργειας σήμερα, Παρασκευή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (14:30) και στη συνέχεια με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη (18.00).
Την Αθήνα επισκέπτεται ο επίτροπος της ΕΕ Γκίντερ Έτινγκερ, αρμόδιος για τα θέματα Ενέργειας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά (ώρα 14:30, στο Μέγαρο Μαξίμου) και στη συνέχεια με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη και τον υφυπουργό Ασημάκη Παπαγεωργίου (ώρα 18.00, στο υπουργείο Περιβάλλοντος).
Χθες, Πέμπτη, στη σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή των υπουργών Ανάπτυξης, Κ.Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος, Γ.Μανιάτης, εξετάστηκαν τα ενεργειακά θέματα και ειδικότερα το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442