Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Σάντερλαντ βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας, του οποίου το μέλλον στην Premier League μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο, σύμφωνα με τον προπονητή του, Γκουστάβο Πογιέτ.
Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Σάντερλαντ βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας, του οποίου το μέλλον στην Premier League μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο σύμφωνα με τον προπονητή του, Γκουστάβο Πογιέτ.
Ο 19χρονος Έλληνας αποτελούσε προσωπική επιλογή του Πάουλο Ντι Κάνιο και από την απομάκρυνση του Ιταλού και μετά έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
«Η Σάντερλαντ θα ακούσει προτάσεις για τα καλοκαιρινά αποκτήματα Χάρη Μαυρία, Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον, Ελ-Χατζί Μπα και Καμπράλ, που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα μέχρι στιγμής», ήταν τα λόγια του Πογιέτ.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2.