Ο Θωμάς Γράφας είναι ο νέος τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, με τη διοίκηση να τα βρίσκει σε όλα με τον 43χρονο προπονητή. Μάλιστα, ο Γράφας θα πιάσει άμεσα δουλειά και το απόγευμα θα βρεθεί στα Ψαχνά για να κάνει την πρώτη του προπόνηση. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργαζόταν στην Κηφισιά, την οποία οδήγησε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αθηνών, στην πιο πετυχημένη περίοδο του συλλόγου.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.