«Ντου» οπαδών στην προπόνηση του ΟΦΗ και διευκρίνιση Γκαλέτι
Περίπου 100 οπαδοί ΟΦΗ βρέθηκαν σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν στους παίκτες για τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα. Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν τα πέντε γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό την Κυριακή για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να αλλάξει άρδην η εικόνα τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα κυπέλλου την Πέμπτη με την Καλλιθέα.
Περίπου 100 οπαδοί ΟΦΗ διέκοψαν το απόγευμα της Τρίτης την προπόνηση της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τους παίκτες για τις μέχρι τώρα απογοητευτικές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα.
Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν τα πέντε γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό την Κυριακή για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να αλλάξει άρδην η εικόνα τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα κυπέλλου την Πέμπτη με την Καλλιθέα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Βερόν, Περογαμβράκης και Γκαλέτι.
Γκαλέτι: «Θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα»
Στο μεταξύ, η επιστροφή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» συγκέντρωσε τα φώτα των ΜΜΕ και στις δηλώσεις του μετά το ματς, υπήρχε η φράση πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο. Ωστόσο, ο Αργεντινός άσος διέψευσε τη συγκεκριμένη δήλωση και υπερτόνισε πως το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η οικογένεια του ΟΦΗ. Αναλυτικά η διευκρινιστική δήλωση του Γκαλέτι:
«Εγώ ποτέ δεν είπα ότι θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να εργαστώ σε κάποιο άλλο πόστο. Μπορεί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να με έχουν στην καρδιά τους και τους ευχαρίστησα θερμά για αυτό, αλλά τώρα ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ, είμαι ευχαριστημένος εδώ και έχω εκφράσει πολλές φορές τις ευχαριστίες μου προς τον ΟΦΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο.
Είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Μόνο αυτό σκέφτομαι, μόνο αυτό θέλω και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και ίσως κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μένα και τον ΟΦΗ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)








![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)





















![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442