«Ντου» οπαδών στην προπόνηση του ΟΦΗ και διευκρίνιση Γκαλέτι
Περίπου 100 οπαδοί ΟΦΗ βρέθηκαν σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν στους παίκτες για τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα. Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν τα πέντε γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό την Κυριακή για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να αλλάξει άρδην η εικόνα τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα κυπέλλου την Πέμπτη με την Καλλιθέα.
Περίπου 100 οπαδοί ΟΦΗ διέκοψαν το απόγευμα της Τρίτης την προπόνηση της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τους παίκτες για τις μέχρι τώρα απογοητευτικές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα.
Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν τα πέντε γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό την Κυριακή για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να αλλάξει άρδην η εικόνα τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα κυπέλλου την Πέμπτη με την Καλλιθέα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Βερόν, Περογαμβράκης και Γκαλέτι.
Γκαλέτι: «Θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα»
Στο μεταξύ, η επιστροφή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» συγκέντρωσε τα φώτα των ΜΜΕ και στις δηλώσεις του μετά το ματς, υπήρχε η φράση πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο. Ωστόσο, ο Αργεντινός άσος διέψευσε τη συγκεκριμένη δήλωση και υπερτόνισε πως το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η οικογένεια του ΟΦΗ. Αναλυτικά η διευκρινιστική δήλωση του Γκαλέτι:
«Εγώ ποτέ δεν είπα ότι θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να εργαστώ σε κάποιο άλλο πόστο. Μπορεί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να με έχουν στην καρδιά τους και τους ευχαρίστησα θερμά για αυτό, αλλά τώρα ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ, είμαι ευχαριστημένος εδώ και έχω εκφράσει πολλές φορές τις ευχαριστίες μου προς τον ΟΦΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο.
Είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Μόνο αυτό σκέφτομαι, μόνο αυτό θέλω και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και ίσως κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μένα και τον ΟΦΗ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας