
Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο της Αθήνας την Πέμπτη
Σταθεροποιητικές τάσεις στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη με τον Γενικό Δείκτη να κινείται στα επίπεδα των 1.1155 μονάδων. Σε ανοδικό έδαφος κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία για την πορεία της μεταποίησης στην Κίνα. Τα αρνητικά στοιχεία για το PMI στην Ευρωζώνη δεν επέδρασαν στην επενδυτική ψυχολογία.
Σταθεροποιητικές τάσεις στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη με τον Γενικό Δείκτη να κινείται στα επίπεδα των 1.1155 μονάδων.
Ενδοσυνεδριακά υποχώρησε έως τις 1.147,73 μονάδες, όταν σημείωνε πτώση έως και 0,75%. Ανοδικά κινούνται 48 μετοχές, 12 πτωτικά και 7 παραμένουν σταθερές. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 9,465 εκατ. ευρώ.
Σε ανοδικό έδαφος κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία για την πορεία της μεταποίησης στην Κίνα.
Τα αρνητικά στοιχεία για το PMI στην Ευρωζώνη δεν επέδρασαν στην επενδυτική ψυχολογία.
Με ελαφρά άνοδο άρχισαν οι συναλλαγές στο Χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 0,20% και διαμορφώθηκε στις 4.269,39 μονάδες.
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης DAX ενισχύθηκε κατά 0,54% και διαμορφώθηκε στις 8.968,5 μονάδες.
Κέρδη και στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 0,23% και διαμορφώθηκε στις 6.689,5 μονάδες.
Με άνοδο ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές στο Χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 60,36 μονάδες (0,42%) και διαμορφώθηκε στις 14.486,41 μονάδες.
Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,09% και διαμορφώνεται στα 1,3788 δολάρια.
Το ευρώ βρίσκεται στα 134,309 γεν, στο 0,8521 με τη στερλίνα και στο 1,2295 με το ελβετικό φράγκο.
Η ισοτιμία του δολαρίου ενισχύεται σε ποσοστό 0,06% έναντι του γεν και διαμορφώνεται στα 97,405 γεν. Το δολάριο βρίσκεται στο 1,6182 με τη στερλίνα και στο 0,8918 με το ελβετικό φράγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- Ο Ντάριο Σάριτς έμεινε ελεύθερος: Η waiver list, o Παναθηναϊκός και η επιστροφή στη Euroleague
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Μνήμες Μεγάλης Ύφεσης στην αγορά εργασίας – Ρεκόρ απολύσεων τον Γενάρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442