«Η Ελλάδα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης» είπε ο Σκρτελ
Ο Σλοβάκος σέντερ μπακ της Λίβερπουλ, Μάρτιν Σκρτελ, μίλησε για το ματς της Ελλάδας με την Σλοβακία, χαρακτηρίζοντας την Εθνική, ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, δείχνοντας, ετσι, την ανυπομονησία του ίδιου αλλά και των συμπαιχτών του για το παιχνίδι.
Ο Σλοβάκος σέντερ μπακ της Λίβερπουλ, Μάρτιν Σκρτελ, μίλησε για το ματς της Ελλάδας με την Σλοβακία, χαρακτηρίζοντας την Εθνική, ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, δείχνοντας, ετσι, την ανυπομονησία του ίδιου αλλά και των συμπαιχτών του για το παιχνίδι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σκρτελ: «Δεν χρειαζόμαστε κανένα επιπλέον κίνητρο όταν παίζουμε με την εθνική μας ομάδα. Αντιμετωπίζουμε την Ελλάδα, η οποία είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο από κόσμο και απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, οπότε να είστε σίγουροι πως ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος αμυντικός. Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε, ότι παρόλο που η Σλοβακία δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, στόχος είναι μόνο η νίκη: «Παρόλο που δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης, οι δύο πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στη Βοσνία έχουν βελτιώσει την ψυχολογία μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να τελειώσουμε τα προκριματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ανατριχιαστικές στιγμές στη «Μπεογκράτσκα Αρένα» το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, καθώς η Παρτιζάν αποχαιρέτησε τον θρυλικό προπονητή Ντούσαν Βουγιόσεβιτς πριν το τζάμπολ με τη Ζαλγκίρις.
Η Μονακό των οκτώ παικτών και με τους Τζέιμς, Οκόμπο να έχουν από 16π. έκαστος άντεξε και πήρε τη νίκη σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 93-86, κλειδώνοντας θέση στα πλέι ιν της Euroleague.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει το Μ. Σάββατο (11/4, 17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ) θα αντιμετωπίσει ξανά την Εθνική Ουγγαρίας, αυτή τη φορά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τετράδα.
Σημαντική στιγμή για τον Τούρκογλου και το τουρκικό μπάσκετ γενικότερα, καθώς ο παλαίμαχος φόργουορντ που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο NBA, θα εισαχθεί στο Hall of Fame της FIBA.