Στον μικρό τελικό του «Γκομέλσι Καπ» (16:00, Novasports Highlights) παίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός ύστερα από την ήττα του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (72-49). Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη..
Στον μικρό τελικό του «Γκομέλσι Καπ» (16:00, Novasports Highlights) παίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός ύστερα από την ήττα του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (72-49). Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Αργύρης Πεδουλάκηςξεκαθάρισε πως η ομάδα του αυτή την στιγμή έχει έλλειψη ρυθμού, λόγω των πολλών απουσιών.
Φυσικά εκτός πλάνων του είναι εκ νέου οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Ρόκο Λένι Ούκιτς, αφού αμφότεροι είναι τραυματίες. Δεδομένα ο χρόνος θα μοιραστεί ξανά ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες, ούτως ώστε να δοκιμαστούν όλοι σε διαφορετικά σχήματα. Δεν είναι τυχαίο που κόντρα στους πρωταθλητές Ρωσίας, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πήρε χρόνο ως «1».
Ο τελικός του τουρνουά είναι προγραμματισμένος για τις 19:00, όπου θα αναμετρηθούν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, Λοκομοτίβ Κούμπαν.