Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Διαδοχικές συναντήσεις με Σαμαρά και Στουρνάρα είχε ο διοικητής της ΤτΕ

Διαδοχικές συναντήσεις με Σαμαρά και Στουρνάρα είχε ο διοικητής της ΤτΕ

Με τον νέο έλεγχο της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα να ξεκινά ουσιαστικά την Κυριακή και τα σχέδια αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα.

Με τον νέο έλεγχο της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα να ξεκινά ουσιαστικά την Κυριακή και τα σχέδια αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής των αρμόδιων ελληνικών και ευρωπαϊκών αρχών, ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο.

Στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε η πορεία του τραπεζικού κλάδου, ειδικά στο σκέλος που αφορά τα προβληματικά δάνεια, τα stress test των τραπεζών, καθώς και τα πλάνα αναδιάρθρωσης των τεσσάρων συστημικών ομίλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο