Παραιτήθηκε ο Γιώργος Παπαλιός από τη θέση του προέδρου του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κέντρο Κινηματογράφου αναφέρεται ότι οι λόγοι της παραίτησης είναι προσωπικοί.
Παραιτήθηκε ο Γιώργος Παπαλιός από τη θέση του προέδρου του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κέντρο Κινηματογράφου αναφέρεται ότι οι λόγοι της παραίτησης είναι προσωπικοί.
Ο εφοπλιστής και παραγωγός του «Θιάσου» του Θ. Αγγελόπουλου, Γιώργος Παπαλιός, διατηρούσε τη θέση προέδρου του ΔΣ από το 2011 έως σήμερα.
Έχει διατελέσει δε, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου από το 2006 έως 2011, ενώ διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Κέντρου, την περίοδο 1981-1984.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα