Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Με πρόστιμο 25.000 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λόγω ρατσιστικών συνθημάτων που φώναζαν οι οπαδοί της στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τη Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο, στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, οι πρωταθλητές Κροατίας υποχρεώνονται από την απόφαση να κρατήσουν κενή την ανατολική εξέδρα του σταδίου «Μαξιμίρ», όπου σημειώθηκε το περιστατικό, στον αγώνα με τη Σερίφ Τιρασπόλ για τον γ΄ προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.