Η Μπαστιά θέλει «Φέτφα» ως δανεικό, ο Ολυμπιακός δεν τον δίνει
Τον δανεισμό του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό θα επιδιώξει η Μπαστιά! Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής αθλητικής εφημερίδας «L’ Equipe», η ομάδα της Κορσικής θέλει να αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Σημειώνεται πως στην Μπαστιά, που τερμάτισε 12η στο περασμένο γαλλικό πρωτάθλημα, μετακόμισαν αυτό το καλοκαίρι ήδη δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Ντρίσα Ντιακιτέ, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νεαρού διεθνή άσου. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» μέσω διαρροών της διοίκησης, ξεκαθάρισαν ότι η θέση της ΠΑΕ είναι: Ο Φετφατζίδης μένει στον Ολυμπιακό!
Τον δανεισμό του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό θα επιδιώξει η Μπαστιά! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής αθλητικής εφημερίδας «L’ Equipe», η ομάδα της Κορσικής θέλει να αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Σημειώνεται πως στην Μπαστιά, που τερμάτισε 12η στο περασμένο γαλλικό πρωτάθλημα, μετακόμισαν αυτό το καλοκαίρι ήδη δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Ντρίσα Ντιακιτέ, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νεαρού διεθνή άσου.
Συγκεκριμένα η «L’ Equipe» αναφέρει: «Η Μπαστιά θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν μέσο για τη σεζόν 2013-14 και ενδιαφέρεται να αποκτήσει δανεικό τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 22χρονος έχει κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και με τον Ολυμπιακό δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016. Είναι, μάλιστα, διεθνής με την Ελλάδα (13 συμμετοχές, 3 γκολ)».
Ολυμπιακός: Μένει εδώ!
Στο μεταξύ, άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ξεκαθάρισε πως ο Γιάννης Φετφατζίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα». Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξεκαθάρισαν πως ο Φετφατζίδης θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας: «Δεν πάει πουθενά ο Φετφατζίδης. Δεν θα δοθεί δανεικός. Έχει κλείσει αυτό το θέμα και θα παραμείνει στον Ολυμπιακό», ήταν η θέση της ΠΑΕ, που με τον τρόπο αυτό βάζει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια.
Στις αρχές του καλοκαιριού όλα έδειχναν πως θα δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στη συνέχεια, οι εμφανίσεις του στα φιλικά ικανοποίησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που ευελπιστούν πως φέτος ο «Φέτφα» θα καταφέρει να βγάλει στο χόρτο το ταλέντο του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα έλαβε μέσω διαδικτύου o δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Tαυτοποιήθηκε 42χρονος
- Προϋπολογισμός: Ξεκινά σήμερα η συζήτηση στη Βουλή – Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκέμβρη
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442