Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Κινητοποίηση την Παρασκευή από την ΟΛΜΕ ενάντια στη διαθεσιμότητα

Κινητοποίηση την Παρασκευή από την ΟΛΜΕ ενάντια στη διαθεσιμότητα

Συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών, το πρωί της Παρασκευής εξήγγειλε η ΟΛΜΕ, αντιδρώντας στην ένταξη καθηγητών σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΟΛΜΕ, Ερμού και Κορνάρου στο Σύνταγμα.

Συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών, το πρωί της Παρασκευής εξήγγειλε η ΟΛΜΕ, αντιδρώντας στην ένταξη καθηγητών σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΟΛΜΕ, Ερμού και Κορνάρου στο Σύνταγμα.

«Με κινητοποιήσεις σε δεκάδες περιοχές της χώρας συνεχίζουμε τον αγώνα για να μην περάσουν οι απολύσεις για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Ο αγώνας για την απόκρουση των απολύσεων-διαθεσιμότητας συνεχίζεται. Κανένας μαθητής έξω από το σχολείο. Κανένας εκπαιδευτικός δεν περισσεύει» προσθέτει η ΟΛΜΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο