Ημερήσιο πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επέβαλε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στη ΔΕΗ, έως ότου εφαρμόσει τις συστάσεις της Αρχής για την τιμολόγηση της κλωστοϋφαντουργίας «Επίλεκτος», που κατέθεσε τη σχετική προσφυγή στη ΡΑΕ.
Ημερήσιο πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επέβαλε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στη ΔΕΗ, έως ότου εφαρμόσει τις συστάσεις της Αρχής για την τιμολόγηση της κλωστοϋφαντουργίας «Επίλεκτος», που κατέθεσε τη σχετική προσφυγή στη ΡΑΕ.
Ειδικότερα, η ΔΕΗ καλείται να υποβάλει προς την Επίλεκτο Κλωστοϋφαντουργία «συγκεκριμένο, εύλογο και εξατομικευμένο, τιμολόγιο (ή τιμολόγια) ανταγωνιστικών χρεώσεων ηλεκτρικής ενέργειας, αναπόσπαστο μέρος του οποίου τιμολογίου θα αποτελεί και το κόστος αγοράς δικαιωμάτων εκπομπών αερίων ρύπων».
Κατά την κατάρτιση του εν λόγω τιμολογίου, η ΔΕΗ θα πρέπει να λάβει υπόψη της, ιδίως το μέγεθος, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κατανάλωσης των εγκαταστάσεων της εταιρίας, καθώς και γενικότερα κριτήρια τιμολόγησης.
Το πρόστιμο θα επιβάλλεται επίσης για κάθε ημέρα κατά την οποία δεν αναστέλλεται η επιβολή οποιασδήποτε χρέωσης σχετικά με το κόστος αγοράς δικαιωμάτων εκπομπών αερίων ρύπων, έως την υποβολή του τιμολογίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας