Νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ σημείωσε ο Μο Φαρά στα 1.500μ κατά τη διάρκεια των αγώνων του Ντάιαμοντ Λιγκ στο Μονακό. Ο Βρετανός δρομέας τερμάτισε 2ος στην κούρσα με 3:28.81 και κατέρριψε την προηγούμενη κορυφαία επίδοση της ηπείρου μας στην αποσταση, που ήταν 3:28.95 και την οποία κατείχε ο Ισπανός Φέριν Κάτσο από τις 13 Αυγύστου 1997 στη Ζυρίχη. Μπροστά από τoν «χρυσό» Ολυμπιονίκη των 5.000μ και 10.000 στο Λονδίνο, τερμάτισε ο Κενυάτης Ασμπελ Κίπροπ με 3:27.72, που είναι και η 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον κόσμο.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.