Μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια καριέρας και 178 γκολ, ο Ηλίας Σολάκης ο «περιπλανώμενος πιστολέρο» των ελληνικών γηπέδων έβαλε τέλος στην καριέρα του. Οσον αφορά το «αύριο» του Ηλία Σολάκη θα είναι σίγουρα κοντά στο ποδόσφαιρο πιθανότατα ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου από άλλο πόστο.Ο Ηλίας Σολάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Βέροια το 1994 και στη συνέχεια ακολούθησαν:Αλμωπός Αριδαίας, Ιάλυσος, Παναχαϊκή, ΑΠΟΕΛ, Πανιώνιος, ΑΕΚ, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Καστοριά, ΠΑΣ Γιάννινα, Διαγόρας, Ολυμπιακός Βόλου, Αστέρας Τρίπολης. Συνολικά ο 38άχρονος επιθετικός συμπλήρωσε 440 συμμετοχές και σκόραρε 178 γκολ!
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με το τραγικό επιμέρους σκορ 20-4 που δέχθηκε στο 4ο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος γνώρισε την 9η ήττα του σε 10 παιχνίδια στο EuroCup, παραμένοντας στην τελευταία θέση του Β΄ ομίλου.
Η Καρδίτσα δέχθηκε καταστροφικό 20-0 στην 1η περίοδο, ηττήθηκε με 80-72 από την Μερσίν και πλέον, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έχασε την ευκαιρία για το πλεονέκτημα έδρας στο Play-In.
LIVE: Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Μαρσέιγ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Μαρσέιγ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 9.
LIVE: Μονακό – Γαλατάσαραϊ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Μονακό – Γαλατάσαραϊ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8.