Συμφωνία για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ζητά ο Ρεν από το Eurogroup
Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης πρέπει να συμφωνήσουν την Πέμπτη στο Eurogroup στους κανόνες για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Όλι Ρεν, την Τρίτη.
Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης πρέπει να συμφωνήσουν την Πέμπτη στο Eurogroup στους κανόνες για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές υποθέσεις, Όλι Ρεν, την Τρίτη.
«Πιστεύω ότι είναι ουσιώδες να συμφωνήσουμε στις αρχές και στους όρους για την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της ευρωζώνης στο Eurogroup της Πέμπτης» ανέφερε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Ρεν, λίγο πριν από την έναρξη της ομιλίας του σε Γάλλους βουλευτές στο Παρίσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442