Εκτός ΕΣΠΑ η ανάπλαση των πλατειών Αττικής και Αγ.Παντελεήμονα
Στην απένταξη του έργου της ανάπλασης των πλατειών Αττικής και Αγ. Παντελεήμονα από το ΕΣΠΑ 2007 - 2013 προχώρησε τη Δευτέρα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ (7.932.055,58 ευρώ) είχε «λιμνάσει» τους τελευταίους 18 μήνες.
Στην απένταξη του έργου της ανάπλασης των πλατειών Αττικής και Αγ. Παντελεήμονα από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013 προχώρησε τη Δευτέρα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.
Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ (7.932.055,58 ευρώ) είχε «λιμνάσει» τους τελευταίους 18 μήνες.
Όπως σημείωσε ο Γ.Σγουρός, τα έργα που καθυστερούν αδικαιολόγητα θα απεντάσσονται και τη θέση τους θα παίρνουν έργα «που συνδυάζουν κοινωνική αναγκαιότητα και επιχειρησιακή ετοιμότητα, ώστε να διασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα