Ο Αναστασιάδης έφυγε, ο Ντεντάκης ήρθε και ο Ουζουνίδης είναι (;) καθ’ οδόν
«Αντίο» είπαν Πλατανιάς και Αγγελος Αναστασιάδης και όπως όλα δείχνουν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της κρητικής ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Εν τω μεταξύ, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού, Αντώνη Ντεντάκη.
«Αντίο» είπαν Πλατανιάς και Αγγελος Αναστασιάδης και όπως όλα δείχνουν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της κρητικής ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν και τον Αντώνη Νικοπολίδη να είναι στη λίστα υποψηφίων προπονητών του Πλατανιά.
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει το πέρας της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή, τους οποίους ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας και τους εύχεται καλή συνέχεια, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ακόμη περισσότερες επαγγελματικές επιτυχίες» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Πλατανιά.
Εν τω μεταξύ, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού, Αντώνη Ντεντάκη από τον Κισσαμικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Ντεντάκη από την ομάδα του Κισσαμικού, την οποία ευχαριστεί για τη συνεργασία».