Ελεύθεροι οι τρεις ομογενείς που κρατούνταν παράνομα στα Κατεχόμενα
Απελευθερώθηκαν, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, οι τρεις ομογενείς από τον Πόντο, οι οποίοι κρατούνταν από τις 10 Μαΐου παράνομα από το κατοχικό καθεστώς της Κύπρου. Κρατούνταν με την κατηγορία ότι εισήλθαν χωρίς άδεια στην ουδέτερη ζώνη.
Απελευθερώθηκαν, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, οι τρεις ομογενείς από τον Πόντο, οι οποίοι κρατούνταν από τις 10 Μαΐου παράνομα από το κατοχικό καθεστώς της Κύπρου.
Κρατούνταν με την κατηγορία ότι εισήλθαν χωρίς άδεια στην ουδέτερη ζώνη.
Πρόκειται για τρεις ομογενείς από τον Πόντο μόνιμους κατοίκους Κύπρου και κατόχους ελληνικών διαβατηρίων, οι οποίοι κάνοντας βόλτα με αυτοκίνητο σε περιοχή της Αγλατζιάς, κοντά στην Πράσινη Γραμμή, φέρονται να έχασαν τον προσανατολισμό τους και να εισήλθαν στην ουδέτερη ζώνη.
Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου είχε κινητοποιηθεί η πρεσβεία στη Λευκωσία, η οποία παρενέβη στο κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών, που με τη σειρά του είχε ζητήσει την παρέμβαση της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας