Εύκολη νίκη και κατάκτηση του Ισπανικού Open για την Ουίλιαμς
Τον 50ο τίτλο στην 18χρονη καριέρα της κατέκτησε η στη Μαδρίτη η Σερίνα Ουίλιαμς (νούμερο 1 στον κόσμο), αφού κατέκτησε πολύ εύκολα τον τίτλο νικώντας την Μαρια Σαράποβα με 2-0 σετ (6-1, 6-4) και υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το στέμμα της που είχε κατακτήσει και πέρσι στον open της Ισπανικής πρωτεύουσας.
Τον 50ο τίτλο στην 18χρονη καριέρα της κατέκτησε η στη Μαδρίτη η Σερίνα Ουίλιαμς (νούμερο 1 στον κόσμο), αφού κατέκτησε πολύ εύκολα τον τίτλο νικώντας την Μαρία Σαράποβα με 2-0 σετ (6-1, 6-4) και υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το στέμμα της που είχε κατακτήσει και πέρσι στον open της Ισπανικής πρωτεύουσας.
Η νίκη της Ουίλιαμς είναι η τέταρτη σε τουρνουά μέσα στο 2013 και μόλις η 7η σε χωμάτινο γήπεδο στην επαγγελματική της καριέρα που ξεκίνησε το 1995. Στον σημερινό τελικό απέτρεψε τη Σαράποβα από το να την «εκθρονίσει» από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Η Ρωσίδα που βρίσκεται στο Νο 2 στον κόσμο, δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα και ηττήθηκε εύκολα.
Η περυσινή νικήτρια του Ρολάν Γκαρός έχει ένα θλιβερό ρεκόρ απέναντι στην Ουίλιαμς, αφού την έχει νικήσει μόλις 2 φορές σε 15 αναμετρήσεις τους και ποτέ στο χώμα, ενώ και οι δύο επιτυχίες της καταγράφηκαν περίπου μία 10ετία νωρίτερα.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η Marca σε αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ αναφέρει πως το πλάνο της επέκτασης που ετοιμάζει η διοργάνωση έχει μπει σε εφαρμογή. Ποιές άλλες ομάδες ενδιαφέρονται