Προφυλακιστέοι δύο από τους κατηγορούμενους για τους «Πυρήνες»
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το Μ.Σάββατο δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της φωτιάς», κατηγορούμενοι και για τη ληστεία σε τράπεζα της Λάρισας. Κατά την ανάκριση οι δύο αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν την δικαιοδοσία και την αρμοδιότητα του Δικαστηρίου.
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το Μ.Σάββατο δυο από τα άτομα που συνελήφθησαν για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της φωτιάς», κατηγορούμενοι και για τη ληστεία σε τράπεζα της Λάρισας.
Κατά την ανάκριση οι δύο αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν την δικαιοδοσία και την αρμοδιότητα του Δικαστηρίου.
Κρίθηκαν όμως προφυλακιστέοι για τη ληστεία, για κλοπή αυτοκινήτου, αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν παρουσιαστεί και την Μ. Πέμπτη στον ανακριτή, έλαβαν όμως προθεσμία μέχρι το Μ.Σάββατο.
Τρία ακόμα άτομα που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα για συμμετοχή στους «Πυρήνες» προφυλακίστηκαν τη Μ.Παρασκευή.