Ο Φρεντερίκ Αντονετί θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρεν στο τέλος της (απογοητευτικής) τρέχουσας σεζόν. Μένοντας χωρίς νίκη σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια, η ομάδα της Βρετάνης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, όταν τον Ιανουάριο είχε «σκαρφαλώσει» στην τέταρτη, και είναι πλέον αδιάφορη στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει ελπίδες να πάρει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Επίσης, έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο Γαλλίας, ενώ το Σάββατο ηττήθηκε 1-0 από τη Σεντ Ετιέν στον τελικό του Λιγκ Καπ. «Ύστερα από τέσσερα ωραία χρόνια, η περιπέτειά μου με τη Ρεν θα τελειώσει. Έχω αποφασίσει να φύγω από το σύλλογο, εν μέρει λόγω του τέλους αυτής της δύσκολης σεζόν» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο 51χρονος προπονητής, υπό την καθοδήγηση του οποίου η Ρεν κατέλαβε την έκτη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα το 2011 και το 2012. Ο σύλλογος δεν ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Αντονετί.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.
Έναν οικογενειακό Γολγοθά ανεβαίνει ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος εγκατέλειψε το Ισραήλ και τη Χάποελ Χολόν, προκειμένου να είναι στο πλευρό του γιου και της οικογένειάς του.