
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην Αθήνα
Τριάντα χρόνια πορείας στην απεξάρτηση και προσφοράς στην κοινωνία κλείνουν οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ και η ανοιχτή θεραπευτική κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, η πρώτη για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους που δημιούργησε το ΚΕΘΕΑ το γιορτάζει σήμερα, Κυριακή με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα από το Καλλιμάρμαρο μέχρι τη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Τριάντα χρόνια πορείας στην απεξάρτηση και προσφοράς στην κοινωνία κλείνουν οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ και η ανοιχτή θεραπευτική κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, η πρώτη για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους που δημιούργησε το ΚΕΘΕΑ το γιορτάζει σήμερα, Κυριακή με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα.
Όσοι θελήσουν να λάβουν μέρος σε αυτή την εκδήλωση θα πάρουν φόρα με τα ποδήλατά τους στις 11 το πρωί από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο μαζί με τον Γιώργο Αμυρά και θα φτάσουν στο τέλος της διαδρομής στη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου γύρω στις 3 το μεσημέρι θα περιμένουν με μουσική και τραγούδια η Γιώτα Νέγκα, ο Στάθης Δρογώσης, η Ραλλία Χρηστίδου και η μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ.
Γιατί ποδηλατοβόλτα; Γιατί το ΚΕΘΕΑ έχει παράδοση στις ποδηλατοδρομίες ως μέσο σύνδεσης των θεραπευτικών κοινοτήτων του με την κοινωνία. Γιατί το ποδήλατο συμβολίζει πολλά. Είναι ένα μέσο καθαρό που σέβεται το περιβάλλον, προσέχει τους πεζούς, απαιτεί προσπάθεια, καλή ισορροπία. Γιατί ο ποδηλάτης μαθαίνει να χαράζει πορεία, να συνεργάζεται, να προσηλώνεται στο στόχο του και ν’ αγωνίζεται να φθάσει στο τέρμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Αμάντα Πιτ αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνου του μαστού
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θάμπωσε τη λάμψη του χρυσού
- Ο Αρτέτα στο πλευρό του Κέπα
- Γρηγορίου: «Δεν μπορούμε να σκοράρουμε, επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση»
- Γαλλία: Το Παρίσι στον κεντροαριστερό Εμανουέλ Γκρεγκουάρ – Η συμμαχία που κέρδισε τη δεξιά
- Γυναίκες στη φυλακή λόγω φτώχειας
- MME Ισπανίας: «Θέμα ωρών η απόλυση του Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Ελ Νίνιο: Ξηρασίες, πυρκαγιές, πλημμύρες – Η επιστροφή του πυροδοτεί φόβους για την κλιματική κρίση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442