Στην Πόλη με Πρίντεζη και Πάουελς, αλλά ερωτηματικό τον Άντιτς
Αποδέκτης ευχάριστων νέων έγινε το απόγευμα της Τετάρτης ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς είδε τους Γιώργο Πρίντεζη και ο Τζος Πάουελ να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Εκτός έμεινε για μια ακόμη φορά ο Πέρο Άντιτς, τον οποίο και θα περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι και την τελευταία στιγμή εν όψει της Φενέρμπαχτσε.
Αποδέκτης ευχάριστων νέων έγινε το απόγευμα της Τετάρτης ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς είδε τους Γιώργο Πρίντεζη και ο Τζος Πάουελ να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Εκτός έμεινε για μια ακόμη φορά ο Πέρο Άντιτς, τον οποίο και θα περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι και την τελευταία στιγμή εν όψει της Φενέρμπαχτσε.
Ο Έλληνας φόργουορντ είχε μείνει εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα, καθώς είχε χτυπήσει στη μέση και έχασε τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Πειραιωτών σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Αμερικανός σέντερ έπαθε εξάρθρωση ώμου στο ματς με τη Μακάμπι και σήμερα (27/03) επέστρεψε στις προπονήσεις.
Όσον αφορά στον Πέρο Άντιτς, ο σκοπιανός σέντερ, υπέστη αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο στο ματς με τον Άρη και δεν προπονήθηκε, όμως στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» θα τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται την Πέμπτη να κάνει προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη (19:10 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»), όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε για την 13η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Δηλώσεις Καρυστιανού: Κι όμως, όσα είπε για τις αμβλώσεις δεν ήταν η αρχή – η εμμονή με τη θρησκεία και ο Αρχάγγελος στο πλευρό της
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- «Ηλεκτρονικός επόπτης» στα λεωφορεία της ΟΣΥ – Πώς θα παρακολουθούνται οι οδηγοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442