Πρόστιμο 18.000 ευρώ και στέρηση του διπλώματος οδήγησης για οκτώ μήνες επιβλήθηκε στο Γάλλο επιθετικό Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος συνελήφθη για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Η ισπανική δικαιοσύνη έλαβε υπόψη την ομολογία του διεθνή παίκτη της Ρεάλ, που οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη Μαδρίτη με ταχύτητα 194,4 χλμ. και επιτρεπόμενο όριο τα 100 χλμ, και μείωσε κατά 30% την ποινή του. Πριν τον 25χρονο Μπενζεμά, παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισε ο Βραζιλιάνος συμπαίκτης του, Μαρσέλο, ο οποίος στις 7 Μαρτίου «εισέπραξε» πρόστιμο 6.000 ευρώ επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.