Δωρεά πετρελαίου προς το Δήμο Αθηναίων από το ίδρυμα του Τζ.Σόρος
Δωρεά πετρελαίου, ποσότητας έως 40 τόνων, προς το Δήμο Αθηναίων πραγματοποιεί ο διεθνής οργανισμός Open Society Foundations του Τζορτζ Σόρος. Με τη δωρεά αυτή θα καλυφθούν ανάγκες θέρμανσης κοινωνικών δομών του δήμου, μεταξύ των οποίων βρεφονηπιακοί σταθμοί, λέσχες φιλίας κ.ά. Αντίστοιχη προσφορά είχε γίνει και στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Δωρεά πετρελαίου, ποσότητας έως 40 τόνων, προς το Δήμο Αθηναίων πραγματοποιεί ο διεθνής οργανισμός Open Society Foundations του Τζορτζ Σόρος.
Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες αντίστοιχη προσφορά προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρουν Τα Νέα.
Με τη δωρεά προς το Δήμο Αθηναίων, η αποδοχή της οποίας εγκρίθηκε την Τετάρτη από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή, θα καλυφθούν ανάγκες θέρμανσης κοινωνικών δομών του δήμου, μεταξύ των οποίων βρεφονηπιακοί σταθμοί, λέσχες φιλίας κ.ά.
Παράλληλα, με τους πόρους που θα εξοικονομηθούν από τη μη αγορά πετρελαίου θα ενισχυθούν άλλες δράσεις κοινωνικής συνοχής.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας