«Προσοχή σε ρυθμό και ριμπάουντ» ζήτησε ο Πεδουλάκης
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Μάλαγα μέσω Ζυρίχης στις 6:30 το πρωί, εν όψει του αγώνα της Ευρωλίγκα την Παρασκευή, έχοντας στην αποστολή του τον Μάρκους Μπανκς, παρά το γεγονός ότι έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Κατά την αναχώρηση, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα προβλήματα που έχει η ομάδα τονίζοντας ότι «έχουμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία λόγω τραυματισμών αλλά είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να μας επηρεάσει όταν αρχίσει το ματς».
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Μάλαγα μέσω Ζυρίχης στις 6:30 το πρωί, εν όψει του αγώνα της Ευρωλίγκα την Παρασκευή, έχοντας στην αποστολή του τον Μάρκους Μπανκς, παρά το γεγονός ότι έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Κατά την αναχώρηση, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα προβλήματα που έχει η ομάδα τονίζοντας ότι «έχουμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία λόγω τραυματισμών αλλά είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να μας επηρεάσει όταν αρχίσει το ματς».
Αναλυτικά ο Πεδουλάκης είπε:
«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που αρέσκεται στο να τρέχει και να παίζει σε γρήγορο ρυθμό. Η Μάλαγα πιέζει πολύ στην μπάλα και όλοι οι παίκτες της πηγαίνουν στα επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί στον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ.
Είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία του αγώνα λόγω κάποιων τραυματισμών, αλλά είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να μας επηρεάσει όταν αρχίσει το ματς.
Πλέον αποδίδουμε καλύτερα από ό,τι στον πρώτο γύρο. Η Μάλαγα θα έχει υψηλό κίνητρο παίζοντας στην έδρα της μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις. Θα πρέπει να αντιπαρατάξουμε τη δική μας ενέργεια σε αυτή των αντιπάλων».
Από πλευράς παικτών, ο Τζέιμς Γκιστ που αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, τόνισε: «Πρέπει να παίξουμε δυνατά και με συνέπεια. Χρειάζεται συγκέντρωση, καθώς γνωρίζουμε πως πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ματς ελέγξαμε το ρυθμό, όμως η Μάλαγα παρέμεινε κοντά μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ακόμη κι όταν είχαμε πάρει διψήφια διαφορά, κατάφεραν να επιστρέψουν και στο τέλος όλα κρίθηκαν σε μια-δυο κατοχές. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για μάχη. Ο έλεγχος του ρυθμού και ο περιορισμός των πόντων που θα δεχτούμε από αιφνιδιασμό είναι σημαντικά στοιχεία.
Η Μάλαγα παίζει γρήγορα και της αρέσει να τρέχει. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Πρέπει να βρούμε καλά σουτ, να έχουμε ισορροπία και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».