Νωρίς ξεκίνησαν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν Ευρωλίγκα και ΝΒΑ, αναφορικά με τους αγώνες επίδειξης, μεταξύ ομάδων από τα δύο πρωταθλήματα, επί ευρωπαϊκού εδάφους. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωλίγκα, στις 5 Οκτωβρίου η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ θα φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ η Μπιλμπάο θα υποδεχτεί τους Φιλαδέλφεια 76ερς μία ημέρα αργότερα (6/10).
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Έλιωσε η καραμέλα της αξιοκρατίας με τον Λανουά στην ΚΕΔ, καθώς οι διαιτητές βλέπουν ότι δεν υπάρχει λόγος να προπονούνται, όπως αποδείχθηκε στα αγωνιστικά τεστ της Super League 2
Ρεάλ Μαδρίτης και Dubai B.C. έκλεισαν την 28η αγωνιστική της Euroleague με διπλό, η μία στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν και η άλλη στο Μιλάνο με την Αρμάνι