
«Ύποπτα» λαζάνια αποσύρθηκαν από την Κροατία και τη Σλοβενία
Στην απόσυρση των προϊόντων της από την κροατική αγορά, αλλά και από τη Σλοβενία, προχωρά η εταιρεία Ledo, μετά τα αποτελέσματα ελέγχων που διενήργησαν οι σλοβενικές αρχές, από τα οποία προκύπτει ότι σε λαζάνια, συσκευασίας 450 γραμμαρίων, υπήρχε κρέας αλόγου, αντί βόειου κρέατος, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία. Ωστόσο, η εταιρεία τονίζει ότι οι έλεγχοι στην Κροατία έδειξαν ότι τα λαζάνια περιέχουν πράγματι βοδινό κρέας.
Στην απόσυρση των προϊόντων της από την κροατική αγορά, αλλά και από τη Σλοβενία, προχωρά η εταιρεία Ledo, μετά τα αποτελέσματα ελέγχων που διενήργησαν οι σλοβενικές αρχές, από τα οποία προκύπτει ότι σε λαζάνια, συσκευασίας 450 γραμμαρίων, υπήρχε κρέας αλόγου, αντί βόειου κρέατος, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία.
Ωστόσο, η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, καθώς είναι αρμόδια για τη διανομή των προϊόντων, τα οποία προμηθεύεται από γαλλική εταιρεία.
Η εταιρεία τονίζει ότι τα λαζάνια που κυκλοφορούν στην κροατική αγορά παρασκευάζονται από την ισπανική εταιρεία Tuttipasta και περιέχουν βόειο κρέας.
Μάλιστα, η εταιρεία δημοσίευσε και ανακοίνωση της Tuttipasta, με την οποία πιστοποιείται ότι τα προϊόντα της περιέχουν το κρέας που αναγράφεται στις συσκευασίες.
Η ισπανική εταιρεία κάλεσε όλους τους προμηθευτές της, να της προσκομίσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργούν, προκειμένου, με τη σειρά της, να τα παραδώσει στα ενδιαφερόμενα μέρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ανάσες» στο εμπόριο: Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του εορταστικού τζίρου
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442