Με ηγέτη και σκόρερ τον Φάνη Γκέκα, η Ακχισάρσπορ επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη με 2-0 της Μπουγιούκσεχιρ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της τουρκικής SuperLig και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής. Δυο ματς, τρία γκολ και τρεις βαθμοί για τον Γκέκα με τη νέα ομάδα του. Ο Λαρισαίος στράικερ σκόραρε δις στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης. Στο 31′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και στο 46′ ο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Βέβαια, ο Γκέκας πλην των δυο γκολ είχε άλλες δυο καλές ευκαιρίες και δη στο 18′, όταν το σκορ ήταν 0-0, αλλά και στο 72′, όταν άγγιξε το χατ τρικ.
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.