Με γκολ του Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Βέροια, σε ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της σούπερ λίγκας. Οι Βοιωτοί είχαν προηγηθεί με τέρμα του Λισγάρα (18΄) ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 86΄ με τον αυτογκόλ του Μαχαίρα. Διαβάστε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου και της Κυριακής.
Με γκολ του Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Βέροια, σε ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της σούπερ λίγκας. Οι Βοιωτοί είχαν προηγηθεί με τέρμα του Λισγάρα (18΄) ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 86΄ με τον αυτογκόλ του Μαχαίρα.
Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Λισγάρας με κεφαλιά (18΄) μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόι.
Στην επανάληψη η Βέροια ανέβασε την απόδοση της και πίεσε για την ισοφάριση ενώ ο Λεβαδειακός είχε υποχωρήσει αφήνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους.
Τελικά η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86΄ με αυτογκόλ του Μαχαίρα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης χτυπώντας στην αντεπίθεση με τον Πόι να σεντράρει και τον Βασιλείου να σκοράρει με το κεφάλι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας