Απειλή ισλαμιστών για νέες επιθέσεις στην Αλγερία μεταδίδουν ΜΜΕ της περιοχής
Ομάδα της Αλ Κάιντα που διεκδικεί την «πατρότητα» της ομηρίας στο αλγερινό Ιν Αμένας απείλησε με νέες επιθέσεις εναντίον δυτικών στόχων στην Αλγερία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Μαυριτανίας ANI. Η ομάδα απηύθηνε «σύσταση» στους Αλγερινούς να αποφεύγουν εγκαταστάσεις ξένων εταιρειών, λέγοντας πως «θα χτυπήσουμε όταν δεν μας περιμένουν».
Ομάδα της Αλ Κάιντα που διεκδικεί την «πατρότητα» της ομηρίας στο αλγερινό Ιν Αμένας απείλησε με νέες επιθέσεις εναντίον δυτικών στόχων στην Αλγερία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Μαυριτανίας ANI.
Η ομάδα απηύθηνε «σύσταση» στους Αλγερινούς να αποφεύγουν εγκαταστάσεις ξένων εταιρειών, λέγοντας πως «θα χτυπήσουμε όταν δεν μας περιμένουν».
Όπως αναφέρει το Reuters, η αναφορά του ΑΝΙ δεν μπορεί να επιβεβαιθωθεί. Ωστόσο, το μαυριτανικό πρακτορείο θεωρείται ότι έχει διασυνδέσεις με την ομάδα που ευθύνεται για την επίθεση στο Ιν Αμένας.