Μη συμβατές βρέθηκαν οι 6 στις 10 συσκευές καύσης βιομάζας στις οποίες έκανε η έλεγχο Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Βιομηχανίας Σπ.Ευσταθόπουλος πρόκειται να επιβληθούν πρόστιμα, ενδεχομένως να γίνουν και ανακλήσεις από την αγορά.
Μη συμβατές βρέθηκαν οι 6 στις 10 συσκευές καύσης βιομάζας στις οποίες έκανε η έλεγχο Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και αναμένεται να επιβληθούν πρόστιμα.
Αυτό γνωστοποίησε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Σπ.Ευσταθόπουλος.
Σύμφωνα με τον κ. Ευσταθόπουλο, οι έρευνες θα συνεχιστούν, ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και ενδεχομένως και ανακλήσεις από την αγορά.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.