Ο οδηγός της Williams-Renault Pastor Maldonado δεν πήγε για να ζυγιστεί όταν του ζητήθηκε από τους τεχνικούς εφόρους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).Για το λόγο αυτόν τιμωρήθηκε με επίπληξη.
To περιστατικό είναι το ίδιο, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Mark Webber στον προηγούμενο αγώνα στο Όστιν.
Η διαφορά σε σχέση με τον M. Webber είναι ότι για τον οδηγό από τη Βενεζουέλα αυτή είναι η 3η επίπληξη που δέχετε μέσα στη χρονιά, κάτι που σύμφωνα με τους κανονισμούς επιφέρει ποινή 10 θέσεων στην εκκίνηση.
Έτσι, ο πιλότος της Williams-Renault θα εκκινήσει από τη 16η θέση αντί για την 6η στην οποία είχε αρχικά καταταγεί.
Κερδισμένος από αυτήν την εξέλιξη είναι ο Fernando Alonso, που ανεβαίνει στην 7η θέση του grid, όπως επίσης και οι N. Hulkenberg, K. Raikkonen, N. Rosberg, P. Di Resta, B. Senna, S. Perez, M. Schumacher, K. Kobayashi και D. Ricciardo που κερδίζουν από μία θέση.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας