Νέα απώλεια για την Άρσεναλ, είχε άγιο «Τσιτσαρίτο» η Γιουνάιτεντ
Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Φούλαμ στο «Έμιρεϊτς» στο ντέρμπι του Λονδίνου της 11η αγωνιστικής. Η Έβερτον έκαμψε την αντίσταση της Σάντερλαντ με 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστή τον Ερνάντες, που πέτυχε χατ-τρικ, πήρε σπουδαία νίκη στο Μπέρμιγχαμ με 3-2. Δύο ντέρμπι την Κυριακή: Σίτι-Τότεναμ και Τσέλσι-Λίβερπουλ.
Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Φούλαμ στο «Έμιρεϊτς» στο ντέρμπι του Λονδίνου της 11η αγωνιστικής. Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν στην αποστολή των «κότατζερς», αλλά δεν αγωνίστηκε.
Στο μεταξύ, η Έβερτον έκαμψε την αντίσταση της Σάντερλαντ με 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Απόστολος Βέλλιος ήταν στην αποστολή των νικητών και πέρασε στον αγώνα στο 72′, στη θέση του Φιλ Νέβιλ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστή τον Ερνάντες, που πέτυχε χατ-τρικ, πήρε σπουδαία νίκη στο Μπέρμιγχαμ με 3-2, παρά το γεγονός ότι έχανε με 2-0 από την Αστον Βίλα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας