Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε του Λεβαδειακού στα Πηγάδια με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ονουάτσι στο 74′.
Το ποδόσφαιρο… κακοποιήθηκε για ακόμα μία φορά στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Το επίπεδο των ομάδων θύμιζε… σχολικό πρωτάθλημα, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, υπερβολική προσήλωση στην άμυνα και φυσικά κανένα ρίσκο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη δημιουργηθεί ούτε μία φάση μέχρι το γκολ, που ήταν κι αυτό ανάλογο της ποιότητας του αγώνα.
Στο 74′ από πλάγια θέση ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι σούταρε στο δεξί δοκάρι, η μπάλα στην επιστροφή της βρήκε στην πλάτη του πεσμένου στο έδαφος Κυριακίδη και κατέληξε στα δίχτυα!
Τρία λεπτά αργότερα, ο Τζάκσον Μεντί έπιασε μια βολίδα έξω από την περιοχή του Λοντίγκιν και είδε τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει ψηλά άουτ. Αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή του Λεβαδειακού, που παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης με έξι βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Ξάνθη.
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε μόλις 20′, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο, όμως οι Μαδριλένοι πήραν εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.