Καταδικάζει ο ΟΦΗ και… προειδοποιεί τον ΠΑΟ
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ καταδίκασε το επεισόδιο με τον οπαδό που χτύπησε τον Χάρη Μαυρία στον αγώνα του Γεντί Κουλέ με τον Παναθηναϊκό, αλλά παράλληλα προειδοποιεί την Πράσινη ΠΑΕ για τη συκοφαντική σε βάρος της συμπεριφορά.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ καταδίκασε το επεισόδιο με τον οπαδό που χτύπησε τον Χάρη Μαυρία στον αγώνα του Γεντί Κουλέ με τον Παναθηναϊκό, αλλά παράλληλα προειδοποιεί την Πράσινη ΠΑΕ για τη συκοφαντική σε βάρος της συμπεριφορά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της `ΠΑΕ ΟΦΗ’, από τον χρόνο ανάληψης των καθηκόντων της λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων στο γήπεδο `Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ’.
Αποτέλεσμα αυτών της των ενεργειών είναι να μην έχει συμβεί το παραμικρό κατά την διεξαγωγή των αγώνων. Έτσι, η `ΠΑΕ ΟΦΗ’ διακρίνεται έμπρακτα για την υποδειγματική συμπεριφορά της, που αναμφίβολα εξασφαλίζει την ασφάλεια και την απόλυτη τάξη. Για το λόγο αυτό κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η `ΠΑΕ ΟΦΗ’, να μην έχει κληθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή.
Στα ανωτέρω πλαίσια διεξήχθη και ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ της 29ης Οκτωβρίου τρέχοντος έτους.
Ένα μεμονωμένο περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ακυρώσει την μέχρι τώρα προσπάθεια μας για την απόλυτα ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όταν μάλιστα αυτό δεν προέρχεται από το χώρο των οργανωμένων φιλάθλων μας και δεν εκφράζει αυτούς.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα το παραπάνω μεμονωμένο περιστατικό, που -επαναλαμβάνουμε- δεν προέρχεται από φιλάθλους μας, αλλά από πρόσωπο ξένο με τις αρχές μας και τις αξίες του `ευ αγωνίζεσθαι’.
Όσο για την κατά κόρον προβολή, τα εκτενή σχόλια και την τηλεοπτική εμφάνιση ποδοσφαιριστή της `ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ’ σε αθλητική εκπομπή αμέσως μετά το πέρας του αγώνα, εκφράζουμε τη λύπη μας, επιφυλασσόμενοι κάθε δικαιώματός μας για τη συκοφαντική σε βάρος μας συμπεριφορά.
Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο και καταδικαστέο γεγονός δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει `σημαία’ στο βωμό του αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά αγωνιστικά προβλήματα της `ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ’, `προς τέρψη και μόνο του φιλοθεάμονος κοινού της’».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)


































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442