ICAP Group : Εκδήλωση για τη βράβευση των «True Leaders»
Στις 23 Οκτωβρίου 2012, θα βραβευτούν από την ICAP Group 41 εταιρείες και όμιλοι που αναδείχθηκαν εφέτος «True Leaders». Ο θεσμός ο οποίος εγκαινιάστηκε πέρυσι, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και αναδεικνύει όλες τις επιχειρήσεις και ομίλους που ταυτόχρονα πληρούν τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια. Αυτά της κερδοφορίας, του μεγάλου αριθμού και της […]
Στις 23 Οκτωβρίου 2012, θα βραβευτούν από την ICAP Group 41 εταιρείες και όμιλοι που αναδείχθηκαν εφέτος «True Leaders».
Ο θεσμός ο οποίος εγκαινιάστηκε πέρυσι, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και αναδεικνύει όλες τις επιχειρήσεις και ομίλους που ταυτόχρονα πληρούν τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια. Αυτά της κερδοφορίας, του μεγάλου αριθμού και της αύξησης προσωπικού, της υψηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit score) καθώς και μία από τις κορυφαίες θέσεις στον κλάδο δραστηριοποίησής τους.
Επισημαίνεται ότι είναι ο μόνος θεσμός που βραβεύει το σύνολο των εταιρειών και ομίλων που αναδεικνύονται αντικειμενικά, χωρίς την παρεμβολή κριτικής επιτροπής ή ψηφοφορίας.
Στη φετινή εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν και τα βραβεία θα απονείμουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας Κώστας Ευριπίδης, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο πρόεδρος της ΕΑΣΕ Νικήτας Κωνσταντέλλος.
Στο μεταξύ, η ICAP γνωστοποίησε ότι οι 500 πιο κερδοφόρες ελληνικές εταιρείες -συνολικά- πέτυχαν το 2011 αύξηση 6 δισ. ευρώ ή 7% στον κύκλο εργασιών τους καθώς και 6% στα κέρδη EBITDA, ενώ και τα ίδια κεφάλαιά τους διευρύνθηκαν, σε μία περίοδο συρρίκνωσης των επενδύσεων γενικά. Χαρακτηριστικό της μεταβλητικότητας της εποχής είναι ότι 107 εταιρείες της αντίστοιχης κατάστασης του 2010 δεν περιλαμβάνονται στην κατάταξη του 2011 και αντικαθιστώνται από νεοεισερχόμενες επιχειρήσεις.
Αυτό αποτυπώνεται στην επετειακή Έκδοση Business Leaders της ICAP Group η οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2012.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας