Στο πρωτάθλημα της Κίνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι. Ο βετεράνος άσος, που το 2003 και το 2004 ήταν πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ, δεν μπόρεσε να βρει ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποδέχθηκε την πρόταση της Κουινγκντάο για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί τριών εκατ. δολαρίων. Ο 33χρονος άσος έχει καριέρα δεκαπέντε ετών στο ΝΒΑ, αλλά οι πολλοί τραυματισμοί ανάγκασαν την καριέρα του να πάρει την κατιούσα και την περασμένη σεζόν είχε μόλις 5.3 πόντους και 3 ριμπάουντ με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Χαμός στο γήπεδο της Παρτιζάν με έντονες αποδοκιμασίες κατά πάντων και.. πανηγυρισμούς στα καλάθια των αντιπάλων, κατά τη διάρκεια της βαριάς εντός έδρας ήττας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί με την Αίγυπτο στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο μια γιορτινή ανάρτησή του προκάλεσε και πάλι το... μουσουλμανικό αίσθημα.