Επίθεση με χημικά εναντίον βουλευτών τους καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Απρόκλητη επίθεση με χημικά που δέχτηκαν βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα ΜΑΤ κατήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. «Αφού θέλουν να τους αντιμετωπίσουμε εκτός από τη Βουλή και στο πεζοδρόμιο, θα είμαστε στο πεζοδρόμιο» ανάφερε χαρακτηριστικά.
Απρόκλητη επίθεση με χημικά που δέχτηκαν βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα ΜΑΤ κατήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. «Αφού θέλουν να τους αντιμετωπίσουμε εκτός από τη Βουλή και στο πεζοδρόμιο, θα είμαστε στο πεζοδρόμιο» ανάφερε χαρακτηριστικά.
Η δήλωση του κ. Καμμένου έχει ως εξής:
«Ήρθαμε εδώ να διαδηλώσουμε απέναντι στην έλευση όχι της καγκελαρίου της Γερμανίας αλλά εκείνης της ηγέτιδας μιας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλει να γίνει επικυρίαρχος των λαών της Ευρώπης καταλύοντας ουσιαστικά και την ευρωπαϊκή συμφωνία.
»Έρχεται εδώ εκπροσωπώντας τους τραπεζίτες και χαμογελώντας ζητά από τον ελληνικό λαό να κάνει περισσότερες θυσίες, αλλά ο ελληνικός λαός ήδη είναι νεκρός.
»Τέσσερις χιλιάδες είναι εκείνοι που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν. Ένα εκατομμύριο 800 χιλιάδες είναι οι άνεργοι. Κάθε μέρα κλείνουν μαγαζιά. Άνθρωποι βρίσκονται χωρίς δουλειά. Τετρακόσιες πενήντα χιλιάδες παιδιά δεν έχουν να φάνε και συνεχίζουν να μιλάνε για στοιχήματα και για νέα μέτρα αντιμετωπίζοντας δήθεν τον εχθρό που είναι η ύφεση. Η ύφεση που οι ίδιοι φέρανε. Ο κ. Σαμαράς συνεχίζοντας την πολιτική του Παπανδρέου, αλλά και καλύπτοντας ο ένας τον άλλον.
»Έφτασαν στο σημείο σε μια ειρηνική διαδήλωση να φέρουν τους προβοκάτορες, όπως τους δίδαξαν και να χτυπήσουν Έλληνες βουλευτές. Να ρίξουν χημικά σε Έλληνες βουλευτές και στον ελληνικό λαό χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πρόκληση. Αφού θέλουν να τους αντιμετωπίσουμε εκτός από τη Βουλή και στο πεζοδρόμιο, θα είμαστε στο πεζοδρόμιο.
»Εμείς ειρηνικά καλώντας τον ελληνικό λαό ενωμένο θα απαντήσουμε σε αυτή την ξένη κατοχή. Την ξένη κατοχή που υπηρετεί η εσωτερική τρόικα. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442