«Διαρθρωτικές αλλαγές στην Ελλάδα, όχι οριζόντιες περικοπές» λέει η Δαμανάκη στον Μπαρόζο
Διάβημα προς τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο από την Ελληνίδα επίτροπο Μαρία Δαμανάκη, με αφορμή την εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί με την τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από την Κομισιόν να επιμείνει στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, στους τομείς δηλαδή όπου η Ελλάδα δεν παρουσιάζει ικανοποιητικά αποτελέσματα και όχι στις οριζόντιες περικοπές.
Διάβημα προς τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο από την Ελληνίδα επίτροπο Μαρία Δαμανάκη, με αφορμή την εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί με την τρόικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από την Κομισιόν να επιμείνει στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, στους τομείς δηλαδή όπου η Ελλάδα δεν παρουσιάζει ικανοποιητικά αποτελέσματα και όχι στις οριζόντιες περικοπές.
Η κ. Δαμανάκη, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το «Βήμα», επισήμανε ότι η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο και ότι είναι προφανές ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί αναλόγως το πρόγραμμα.
Υπογράμμισε ακόμα στον κ. Μπαρόζο ότι η Κομισιόν έχει ευθύνη και δυνατότητα να παρέμβει ώστε η Ελλάδα να μην καταλήξει θύμα ανάμεσα στις διαφορετικές απόψεις στο στρατόπεδο των δανειστών της.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας