Προσφορές διαμονής από το ξενοδοχείο «Αύρα» στη Ραφήνα
Στο λιμάνι της Ραφήνας, με θέα στη θάλασσα, το ξενοδοχείο ΑΥΡΑ λειτουργεί εδώ και 39 χρόνια, συνεχώς, όλο το χρόνο. Το 2005 ανακαινίστηκε πλήρως και σήμερα είναι 4 * αστέρων.
Στο λιμάνι της Ραφήνας, με θέα στη θάλασσα, το ξενοδοχείο ΑΥΡΑ λειτουργεί εδώ και 39 χρόνια, συνεχώς, όλο το χρόνο. Το 2005 ανακαινίστηκε πλήρως και σήμερα είναι 4 * αστέρων.
Το ξενοδοχείο ΑΥΡΑ βρίσκεται σε απόσταση μόλις9 χιλιομέτρων από το Εκθεσιακό Κέντρο EXPOAthens, 12 χιλιομέτρων απο το MEC Παιανίας και22 χιλιομέτρων από το νέο Εκθεσιακό Κέντρο AthensMETROPOLITAN Expo. Για τους εκθέτες, επισκέπτες καθώς και τους κατασκευαστές περιπτέρων των εκθέσεων, υπάρχουν ειδικές τιμές προσφοράς.
Για τις φετινές εκθέσεις οι τιμές για τα δίκλινα δωμάτια, με πρωινό, ξεκινούν από 50.00 ευρώ και δωρεάν wi–fi και πάρκινγκ.
Άμεσα πρόκειται να διεξαχθεί η έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» στο «Metropolitan Expo» από 4-7 Οκτωβρίου 2012.
Η
απόσταση με αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας καθώς και από το
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος είναι μόλις 20 με 30
λεπτά της ώρας. Το ξενοδοχείο ΑΥΡΑ είναι, επίσης, εύκολα προσβάσιμο τόσο με
λεωφορείο όσο και με ταξί.
Το ξενοδοχείο, τέλος, δεδομένης της θέσης του, μπορεί να θεωρηθεί ένα καλό ορμητήριο για μια περιήγηση στα πανέμορφα Κυκλαδονήσια.
Επικοινωνία – Πληροφορίες
Αραφηνιδών Αλών 3
Παραλία Ραφήνας,
Λιμάνι Ραφήνας
19009 Αττική
Τηλ. 22940 22780
Φαξ: 22940 23320
e-mail: avra@otenet.gr
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442