Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο στη συνεδρίαση της Παρασκευής, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε επιλεκτικές τοποθετήσεις σε αρκετούς κλάδους της αγοράς.
-
Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Ο αδερφός της Μαρίας Λαδά ξεσπά στο in για τον άδικο θάνατο της ΑμεΑ αδερφής του
-
Νέα Μάκρη: Νεκρός 12χρονος αθλητής από εγκεφαλική εμβολή
-
Σύρος: Επιχείρηση διάσωσης σκύλου που είχε πέσει σε πηγάδι βάθους 15 μέτρων
-
Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
Μικρά κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις σε αρκετούς κλάδους.
Στις 15:55 ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 0,22% στις 744,09 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 24,1 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε κέρδη 0,19% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδιζε 0,01%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών κατέγραφε κέρδη 0,12%.
Από το σύνολο των μετοχών που διακινούνταν, 69 ήταν σε αρνητικό έδαφος, 53 σε θετικό, ενώ 23 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ πτωτικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρούσε κατά 0,27%, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 1,57% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 0,69%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε απώλειες 1,55% και στην Ιταλία πτώση 1,87%.
Με πτώση 0,89% στις 8.870,16 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο του Τόκιο, μετά τις ανησυχίες των επενδυτών για την ανάπτυξη στην Ιαπωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;
- Τέξας: Ενδείξεις «τρομοκρατίας» βλέπει το FBI στην ένοπλη επίθεση στο μπαρ του Όστιν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-136x85.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442