Νέα σελίδα στην καριέρα του άνοιξε ο Εμίλ Χέσκεϊ, καθώς ο έμπειρος επιθετικός, συμφώνησε με την διοίκηση των Νιουκάστλ Τζετς και είναι έτοιμος να παίξει στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Ο 34χρονος άσος, που μετρά 62 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας, έμεινε ελεύθερος από την Αστον Βίλα και βρήκε «ποδοσφαιρική στέγη» στην Αυστραλία, όπου αγωνίζεται και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με τα «χρώματα» της Σίδνεϊ FC.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).
Με τον Ντε Κολό να αναδεικνύεται σε MVP (16π., 3ασ.) η Φενέρμπαχτσε πήρε το ντέρμπι κορυφής με τη Βαλένθια (82-79), προσπερνώντας την στην βαθμολογία και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση Euroleague.