Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το Σούπερ Καπ των γυναικών θα διεξαχθεί στην Ελασσόνα στις 7 Οκτωβρίου, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον κυπελλούχο Ολυμπιακό. Η ομοσπονδία είχε ανακοινώσει στις 30 Μαΐου την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να καθιερωθεί το Σούπερ Καπ γυναικών, ενώ παρέμενε προς επιλογή η έδρα και ο χρόνος τέλεσης της αναμέτρησης, η οποία προοριζόταν να διεξαχθεί το διάστημα τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.